Design och arkitektur

Otroligt: ​​Inuti detta hus finns det inga väggar alls. Ta en titt inuti och uppskattar hur allt är ordnat

Med undantag för toaletten och badrummet är resten av rummen inuti detta hus inte åtskilda av partitioner.

Familjen, som bor i Fukuoka (Japan), består av 4 personer. De köpte en tomt på 109 kvm. m. Det ligger emellertid på en lutande yta. I enlighet med ett icke-standardiserat landskap var det nödvändigt att bygga ett hus som helt och hållet skulle tillgodose familjemedlemmarnas behov och samtidigt vara bekvämt och bekvämt.

Från utsidan verkar det som om huset bara består av en våning, tack vare den kompetenta planeringen finns det faktiskt fem av dem.

Till vänster är trappan, till höger - alla huvudrum, det vill säga vardagsrummet, köket och sovrummen, förutom toaletten och badrummet - de ligger i övre vänstra sidan av huset.

Eftersom huset ligger väldigt nära vägen bestämdes det att flytta mittfönstret från ingången till baksidan av byggnaden, vilket minskar bullret och mängden smuts och damm.

En sådan fri layout, i ordets fulla bemärkelse, låter alla familjemedlemmar kommunicera när som helst. Föräldrar ser perfekt hur deras barn är och vad de gör.

Möbler är mestadels nära väggarna, så inuti är rymliga - du kan gå fritt fram och tillbaka utan att stöta på någonting.

Trappan på vänster sida av huset är ganska smal, men det stör inte familjen alls - men mer rum görs tillgängligt för rummen.

Kanske är huset annorlunda från standarden, men man kan inte vara oense - beslutet gjordes ganska ovanligt och väldigt praktiskt! Vad tycker du om det här huset utan inre skiljeväggar, byggda på ett sluttande landskap?